2012. január 23., hétfő

Fisher-Price zsiráfos pihenőszék - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Jóval a bolti ár alatt (16-17. 000. -), szuper vétel : ) !!! Elem nélkül !!!
Nem szeretném postázni, XIII. Lehel tér, Jászai M. tér, Dózsa Gy. út környékén átvehető!
Nagy kedvencünk volt ez a tökéletes, folt-és szakadásmentes pihenőszék. A kisfiam kb. 1 hónapos korától használta, kezdetben jött velem a lakásban fürdeni, főzni : ) A rezgés és a zene mindig szórakoztatta. Aztán a hozzátáplálás kezdetén, mikor még nem ült, etetésre használtam a játéktartó ívet levéve. A huzat könnyen és jól mosható.
Most a kisfiam 9 hónapos, bekötve még mindig ülhetne benne, végre maga tudja huzigálni a zenélő és zörgő csüngőket, de most már a mászás a fő program, ezért megválunk tőle.
Adatok:
A vidám zsiráfmintás babafotel számos szórakozási lehetőséget tartogat a baba számára. A biztonságos, puha fotel lágy rezgése megnyugtatja a babát. A játékoszlopon három mókás kisállat van: orrszarvú, oroszlán és kis majom, amelyek lefoglalják a kis babakezeket. Funkciók: 1. Puha, eltávolítható játéktartó rúd. 2. 3 db ütögethető játék - elefánt és víziló csörgők, illetve a zenét aktiváló banánok. 3. Három pontos heveder a baba biztonsága érdekében. 4. Deluxe ülés az extra komfort érdekében, és gépben mosható párna . 5. A rezgések nyugtatják a babát, mint amikor autóban utazik. 6. A csúzsásgátló talp a helyén tartja az ugrálót. 7. A baba kapcsolja be a hangokat és a zenét! Egy darab D (LR20) alkáli és 2 darab AA (LR6) alkáli 1, 5 V-os elem működteti



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 11:49
. Fisher-Price zsiráfos pihenőszék - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése