2011. december 23., péntek

WELLENSTEYN Cliffjacke Eredeti Ffi Kabát - ÚJ - S - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Eladó egy WELLENSTEYN Cliffjacke márkájú férfi utcai / outdoor kabát a német divatház idelyi Kollekciójából. Logóval a gombokban, a zippzárakban, a tarkón, az ujjban a megszokott módon, a belsőrészen... Hónaljban ventillációval ellátott, lélegző , szélálló, esőálló kabát speciálisan kifejlesztett, vizlepergető anyagból. Sok zsebbel, 4 zippes külső zsebbel és két kézzsebbel! Kapucnija leszedhető, állítható! Egy zsebbel és logóval a vállon valamint 3 belső zsebbel. Állapotát tekintve gyönyörű szép, makulátlan darab! Vadonat ÚJ! Címkével, pótgombokkal kis műanyag zsákban hozzá! A termék természetesen EREDETI! Minden eredetiséget bizonyító belső címkével, modellnévvel...! Interneten is megtalálható a modell!
Gyári szín: Sand
Bolti ára 329€ -tól
The Cliffjacke jacket is a short multifunction jacket.   It has numerous pockets, technical detail and a precise fit. The jacket is particularly suitable for cold temperatures.
 
Material: PolyHiTec
PolyHiTec is a lightweight, polyester weave, made up of the finest yarn, with a unique satin shine and a waterproof coating.
Mérete mellben 60 centiméter, ujjban 63 centiméter, vállban 48 centiméter, hosszban pedig 70 centiméter.
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 10:58
. WELLENSTEYN Cliffjacke Eredeti Ffi Kabát - ÚJ - S - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése